Om sidan

På senare år har intresset växt betydligt för dokusåpor i Sverige. Genom åren har vi haft flera framgångsrika realityserier i Sverige, såsom Färjan, Baren och Ullared. Det är ingen underdrift att svenskarna gillar dessa typer av program, det visar inte minst de höga tittarsiffrorna.

Men det behövs inte bara tittare för att ett program ska bli framgångsrikt, det förutsätter också bra deltagare i programmen. Det ena förutsätter det andra, vilket som är viktigast blir en "kom hönan före ägget" diskussion. Den här sidan försöker samla information om hur man på bästa sätt kan formulera en ansökan till denna typ av program.

Nedan följer ytterligare några exempel på ansökningar som kan komma i anvädning för dig som söker dokusåpor.

Shooo jag är en chey på snart 19 år som ÄLSKAR ATT FESTA, SKAPA DRAMA OCH FUCKA UR!!! Jag jobbar och utbildar mig som servitris och bartender och jag bor i skitstaden Köping! Jag ÄLSKAR äldre och farliga badboys med MYCKET tatueringar helst över 25 bast!!! På krogen får mina kompisar hindra mig från att skapa drama och hälla bensin på elden, jag är inte rädd för att skapa drama eller röra om i grytan mvh à boss as bitch😘

Hej! Jag heter xxxxx och kommer ifrån Helsingborg. Jag är född 2002 och fyller alltså 18 detta året. På min fritid gymmar jag ofta och festar som fan. Festa är de roligaste jag vet och brukar oftast bli ganska vild på fester. Jag är en social person och älskar att träffa nya människor. Jag är en person som har starka åsikter och har väldigt lätt att hugga till om någon inte tycker som mig. Om inte någon håller med mig blir jag nästan lite sur. Jag har sätt paradise hotel sedan jag var liten och har velat söka varje år, nu är jag snart 18 och då passar jag på och söka helt enkelt. Jag är också riktigt sugen på att träffa några killar som jag kan behandla bra 😉 Om jag skulle komma med skulle jag göra riktigt bra tv med mina starka åsikter, mitt temperament och min sociala förmåga. Mina föräldrar är verksamma inom branschen nyckelfärdig attefallshus ett hantverk som dom är mycket duktiga samt erfarna inom. Jag bor själv i ett attefallshus som mina föräldrar byggt, det är väldigt mysigt men framför allt så är det skönt att ha ett eget place så att säga.